Jurgita & Gerard

Pristatau jums savo draugų Jurgitos ir Gerard vestuvių nuotraukas. Tai nuostabi, labai šilta pora, kurių supratingumas ir meilė liejasi per kraštus.
Jurgita ir Gerard, ačiū, kad patikėjote man įamžinti tokią svarbią ir nepakartojamą dieną jūsų gyvenime. Jūsų šventė buvo nuostabi kaip ir jūs patys :). Linkiu jums tokių šiltų ir nepakartojamų gyvenimo akimirkų kiekviena sekundę, visą gyvenimą.

******

I had a priviledge to shoot a wedding of my two friends, Jurgita and Gerard. Jurgita and Gerard is an extremely wonderful, loving and warm couple.
Jurgita and Gerard, I want to thank you for trusting me to shoot the most important and the most wonderful day in your life. Your wedding day was incredidbe, just like you. I truly want to wish you all the best in your life.
Here I want to share with you some moments from their wedding
day.







































Komentarai

  1. Mums be galo pasiseke tureti toki nuostabu drauga-fotografa kaip Mantas, kuriam galejom be jokio rupescio patiketi musu vestuviu akimirkas. Mes be galo buvom suzaveti Manto atliktu darbu, o musu sveciai pamate nuotraukas nenustoja girti jo atlikta darba.
    Dar karteli aciu tau Mantai :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai