Seminaras Romoje / Workshop in Rome

Praktinis seminaras Romoje buvo vienas geriausių įvykių mano gyvenime. Patirtis, kuria gavau kaip fotografas, yra neišmatuojama, kaip ir neišmatuojama patirtis, kuria gavau kaip žmogus. Seminare taip pat dalyvavo fotografai iš įvairių pasaulio šalių: Graikijos, JAV, Anglijos, Kanados, Lenkijos, ir kt.. Tai nuostabūs žmonės, su kuriais per penkias dienas tapome labai gerais draugais. Noriu padėkoti Jerry Ghionis už neįkainojamą seminarą, kuris man davė labai daug ne tik kaip fotografui, bet kaip ir žmogui, taip pat Melissai, be kurios šis seminaras nebūtų toks nuostabus, Sally, kuri rūpinosi viskuo ir buvo mūsų šviesa iki seminaro pradžios. Taip pat ačiū visiems, kurie dalyvavo, tai buvo nepakartojama! Nors tiesą sakant ateityje tikiuosi tai pakartoti dar ne kartą :)

Roma nuostabus miestas, kuri įsimilėjau, tad norėdamas pasidalinti tuo su visais, įdėjau keletą nuotraukų į savo puslapį facebooke. Jas rasite paspaudę šias nuorodas.

Roma

Senoji Roma

Seminaras Romoje

******

Workshop in Rome with Jerry Ghionis was one of the best events of my life. Experience that I gained as a photographer as well as a human is priceless. In the workshop, photographers from different countries met: Greece, USA, England, Canada, Poland, etc. All of them are wonderful people. And in five days, I have to say, we became good friends.
I want to personally thank Jerry for an amazing workshop and experiences that he shared with us, Melissa, for taking care of all of us, and Sally who contributed to the workshop as well. I want to thank everyone who attended the workshop! It was amazing!

Rome is a wonderful city and I fell in love with it right away. I want to share some pictures with you all so you can find them in my facebook profile pressing the following links.

Rome

The old city of Rome

Workshop in Rome























Komentarai

Populiarūs įrašai