Valdonė ir Nerijus

Man, kaip vestuvių fotografui, svarbiausia, kad poros vestuvinės nuotraukos turėtų neįkainuojamą vertę ir po daugelio šimtmečių. Tad, kuomet fotografavau Valdonę ir Nerijų, pabrėžiau jų retro stiliaus vestuves, kurios puikiai žiūrėtųsi šiandiena ir dar po daug daug dešimtmečių.
Valdone ir Nerijau, didžiulis apkabinimas vestuvių proga :)


******


The most important thing for me as a wedding photographer is to create invaluable pictures. When I was photographing Valdone and Nerijus I emphasised their retro style wedding and I am sure these pictures will be invaluabe after many many decades.
Big hungs, Valdone ir Nerijus, on you wedding day :)




































Komentarai

  1. Valdonė ir Nerijus2011 m. spalio 4 d. 03:19

    Labai norime Tau, Mantai, padėkoti už tai, kad labai prisidėjai prie mūsų šventės ir dabar galime džiaugtis nuostabiomis nuotraukomis. Žiūrime ir žiūrime jas:)Ir tikrai, vestuvių diena ateina ir praeina labai greitai, lieka tik nuotraukos, kurios turi neįkainojamą vertę. Abu labai džiaugiamės, kad turėjome progą pažinti tokį žmogų, profesionalų ir kartu labai šiltą bei charizmatišką žmogų, su kuriuo susitikus atrodydavo, kad esame pažįstami jau daug metų:)Didžiausios Tau ir, žinoma, Tavo šeimai sėkmės:)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai