Modelio paraiška



Norėdami tapti  „Mantas Janavicius Photography“ studijos foto modeliu, siųskite savo paraišką el. laišku adresu: model@mantasjanavicius.com 

Jei  atitiksite mūsų reikalavimus, mes su Jumis susisieksime. Modeliams bus apmokėtos kelionės ir apgyvendinimo išlaidos. Atlygis foto sesijos metu 20-50$ (dolerių) už valandą.
Atkreipkite dėmėsį, kad jei būsite atrinktas foto sesijai, tačiau neturite jokios foto modelio patirties 3 foto sesijas turėsite atlikti nemokamai reikalingai patirčiai įgyti. Modeliai turės pasirašyti sutartį, leidžiančią nuotraukas naudoti komerciniams tikslams.

Kaip pildyti paraišką:

      1. Atsiųskite savo nuotraukas.

Nuotraukos nebūtinai turi būti fotografuotos studijoje, tačiau dažnai gauname kelių metų senumo arba neryškias nuotraukas, kuriose blogai matosi veidas ar realus amžius. Tokiu atveju mes neturime pagal ką įvertinti modelio tinkamumo.  Mums reikalingos bent trys Jūsų nuotraukos, tai: 

Būtina plačiai šypsotis :) Ačiū



I. Veidas iš priekio (būtina plačiai šypsotis)
II.  Veido profilis
III. Nuotrauka visu ūgiu







Graži šypsena yra vienas iš esminų veiksnių sėkmingai foto modelio karjerai, tad mums būtina matyti Jūsų plačią šyseną! Galite pridėti ir daugiau nuotraukų, kurios, Jūsų nuomone, labiau atskleis Jūsų potencialą ir tinkamumą įvarioms foto sesijoms pvz. labai ilgi plaukai, plastiškas kūnas, tatuiruotės, ar pan.

Atminkite kad, Jūs neprivalote būti jauni, aukšti ar lieknaus kūno sudėjimo, studijoje taip pat labai laukiami ir įvairaus (taip pat ir brandaus) amžiaus ir įvairių rasių asmenys!

      2Papasakokite apie save:
Iš kokio miesto, šalies esate; kokiomis kalbomis kalbate; kuo Jūs užsiimate; kur mokotės; kokie Jūsų pomėgiai; kokia Jūsų kaip modelio patirtis.

Mes ieškome:
       -      Gražios ir plačios Jūsų šypsenos.  
       -      Modelių po viena arba poros, kuriems nebus keblumų elgtis naturaliai (artimai apsikabinti, pasibučiuoti). Skirtingų rasių poros itin pageidaujamos.
       -      Brandaus amžiaus žmonių-senjorų (puiku, jei esate pora).
       -      Šeimos (vaikučiai su tėveliais, puiku jei ir su seneliais)
       -      Grupės žmonių/draugų iki  7 asmenų, kurie visi kartu norėtų bendros fotosesjos. 


Jei  marketingo ar kitais tiksliais pageidaujate nuotraukų savo darbo vietoje, - stomotologijos klinikoje, SPA centre, gamybos ar logstikos patalpose ir kt., rašykite mums.



„Mantas Janavicius Photography“ studijos nuotraukos publikuojamos ne viename žurnale ir reklamos stenduose visame pasaulyje, tad nenustebkite, jei atostogų ar darbo metu kitoje šalyje, atsivertus žurnalą išvysite savo veidą.





Komentarai

Populiarūs įrašai